Published On: 23 Shkurt, 2016

A janë shqiptarët të përgatitur ta mbrojnë veriun me luftë!

Naim Miftari

A janë shqiptarët të përgatitur nëse plas ndonjë luftë rrufe me Serbinë për veriun … Ndodhin trazira pa kontroll në Prishtinë bien qeveria, KFOR-i shpëton by…. e vet si gjithmonë, e veriu i Kosovës ndizet flak nga serbët, serbët e bëjnë pastrim etnik në veri, Republika Serbe dërgon forca të rregullta kinse për mbrojtjen e popullit serb në veri, dhe bie rrjeti telefonik, ndërpritet televizioni…

Si do të reagonte, populli, ish UÇK-ja, Parlamenti, kryetarja, kryeministri, policia – FSK të cilët me këtë armatim dhe pajisje zor se munden as tri orë ti bëjnë ballë konfliktit të armatosur…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...