Published On: 27 Maj, 2017

A ja vlen të VOTOHET tipi i deputetit INDIFERENT!

Fadil Maloku
1. Asnjëherë, në asnjë seancë parlamentare këtij lloj tipi të deputetëve, nuk iu është dëgjua zëri i tij, pra zëri i atyre që e kanë votuar.
2. Thënë më mirë, ky tip finok në shumicën e seancave vetëm ka bë gjumë dimri!
3. Edhe në momentet kur është rrezikuar identiteti shtetërorë dhe interesi kombëtar, kjo kastë deputetësh nuk është trazua fare! Bile, ka arritë me indiferencën e tiij të ruaj edhe “integritetin” dhe karrikën e vetë! Ruajtja e statusit të tillë, atij ia ka mundësuar që sërish të futet në listat e sivjetme votuese!
KËSHILLË; Kosovës në periudhën që po hyjmë nuk i duhen më deputet e tillë! DEFINITIVISHT MOS I VOTONI!

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...