Published On: 29 Nëntor, 2016

A i prishën dollarët Sabri Fejzullahun e Leonoren në Amerikë (Foto)

Për festat e Nëntorit, këngëtarët e estradës, shumica prej tyre gjenden nëpër vende të ndryshme të Europës, por edhe përtej Atlantikut, sikur që janë ikonat e muzikës sonë – Leonora Jakupi dhe Sabri Fejzullahu, shkruan Kosovarja.

Si Leonora ashtu edhe Sabriu, nuk harrojnë nga atje, të postojnë foto nëpër rrjetet e tyre sociale, tek ata duken duke kënduar, në prani të shumë mysafirëve, të cilët u lënë edhe bakshishe jo të vogla…

Athua Leonora e Sabriu këndojnë e bëjnë muzikë bashkë në të njëjtët ambiente, apo ajo në ndonjë qytet tjetër të Amerikës dhe ai në tjetrin.

Jo rrallë dëgjojmë se këngëtarët e estradës sonë nuk pranojnë të këndojnë aty ku gjendet këngëtari tjetër.

Për Leonorën e Sabriun kjo mbase nuk vlen, pasi kemi dëgjuar se ata jo pak kanë qëlluar të jenë bashkë dhe të këndojnë në të njëjtin ambient.

Po në Amerikë, athua këndojnë bashkë?

Apo janë prishur për dollarë sikur që ka ngjarë me disa këngëtarë?leonora-sabriu1leonora-e-sabriu-foto

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...