Published On: 13 Nëntor, 2016

A i dini këto fakte shkencore për bjondet?

Marilyn Monroe mund të jetë portreti më i shquar i një femre bjonde, por kjo nuk është sigurisht arsyeja e vetme pse ne e duam këtë ngjyrë flokësh.

Për ju, kemi mbledhur 10 fakte interesante në lidhje me bjondet që mbase nuk i keni ndëgjuar më herët:

1. Bjondet natyrale janë shumë të rralla, në Amerikë 1 në 20 femra janë bjonde natyrale.

2. Flokët bjonde vinë nga një mutacion shumë i vogël gjenetik.

3. Bjondet nuk janë bjonde përgjithmonë.

4. Nëse keni flokët bjonde nuk do të thotë të keni sy të kaltër.

5. Meshkujt bjond dhe ata me sy të kaltër, i pëlqejnë më shumë femrat bjonde.

6. Bjondet jo vetëm që argëtohen më shumë, por kanë edhe më shumë flokë.

7. Meshkujt gjentelmen preferojnë më shumë bjondet.

8. Bjondet kanë ngecje në tërheqjen e meshkujve.

9. Ato nuk janë mendjelehta, ato vetëm aktrojnë si të tilla.

10. Bjondet janë gjithmonë më të durueshme, dhe qeshin në fund.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...