Published On: 5 Maj, 2016

A është liberalizimi me kushte…!?


Rrok Berisha

A iu ofru Kosovës, liberalizimi i vizave me kushte, për “stabilitet politik” pra rehabilitim i kastës politike për “dëgjushmërinë e tyre, e lëshimin pe në dëm të Kosovës” që nga Presidenti, Kryeministri, Kryetari i Parlamentit, dhe të qeveritarëve të korruptuar të Kosovës..! A është kushti; Legjitimiteti “i drejtë” i dy marrëveshjeve antikushtetuese të bëra në dëm të Kosovës nga kjo kastë politike në pushtet, siç janë: Demarkacioni i Kufirit me Malin e Zi dhe Asocacioni i Komunave”. Nëse po, Kosova po e paguan faturën e rëndë, hiq më pak se 8300 km2 tokë, që do i falet Malit të Zi, dhe më pas do fillojë të rrjedhë zbatimi i Marrëveshjes për Asociacionin e Komunave serbe…, marrëveshje e bërë në shkelje së paku në 23 çështje të Kushtetutës së Kosovës…!
Nëse këto pazare janë të vërteta, çka se dëshiroj të jenë, ky pra na çenka suksesi i radhës i kastës së korruptuar e kriminale politike të Kosovës-që mjerisht e ka kap shtetin dhe BE-në, që po paraqitet “tepër humane” me ne…!
Se di, se sa është koha për të “uruar e përgëzuar”, me diçka që dhurohet me kushtëzime….!!!!!!!????”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...