Published On: 20 Tetor, 2016

A është haram pasuli me mish për studentë? – Ja çka llomotit Imami Shefqet Krasniqi (Video)

A duhet me u hangër pasulin me mish apo pa mish dhe a është haram kjo, është një pyetje që ju është bërë hoxhë Shefqet Krasniqit nga studentët.

Por përgjigjie e hoxhës ka qenë befasuese në drejtim të studentëve. Ai ka thënë se studentët nuk duhet të hanë pasul me mish, por duhet të hajnë bukë thatë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...