Published On: 18 Shkurt, 2016

A është e vërtetë se zëdhënësi i UÇK-së, Ali Uka u masakrua nga SHIK-u në prani të Hashim Thaçit?

Ndërkohë që ishin caktuar Halili dhe Ramizi, çka dojshe ti që i pranojshe çantat me Dollarë, DM, CHF etj? Kush i adresonte këta korrierët me këso çanta të vinin veç te ju, kur dihej se ku duhej me u paraqit në Tiranë?

Letra Nr.4 e shenjtë Për Xhavit Halitin!

Murat Jashari

 1. Shtabi Qendror kishte në program bashkimin e gjithë popullit shqiptar të të 5 Zonave Operative të mësipërme dhe gjithë subjektet politike e ushtarake të tyre me bë luftë popullore çlirimtare, nën një udhëheqje të vetme, a është kështu?
 2. Mirëpo, në Mbledhje të Përgjithshme të LPK, pas kësaj nuk flitej më për gjithë trojet e mësipërme. A është kështu?
 3. A e dinit se LPK-ja e pat formuar mekanizmin çlirimtar, pra UÇK-në?
 4. A e dinit se LPK-ja pat formuar edhe Fondin e shenjtë “Vendlindja Thërret” për UÇK-në për të 5 Zonat Operative?
 5. Pse ja morët këtë të drejtë nënës biologjike LPK-së për ta rritur e forcuar UÇK-në, duke e larguar nga udhëheqja politike e asaj lufte dhe e asaj ushtrie? Cili ishte qëllimi juaj?

104 Pse nuk e bashkuat popullin, subjektet politike e ushtarake të të gjithë atyre trevave të mësipërme, por filluat ndasitë?

 1. Ke qenë i gjithëçkafit, edhe i Logjistikës, a po?
 2. A e din se sa ushtarë lirie janë vrarë për mungesë municionit, i cili faktikisht nuk mungonte pasi paret u ishin dhanë?
 3. Ke qenë në Shqipëri edhe kryetar i Fondit «Vendlindja Thërret», a po jo?
 4. Kryesia e LPK-së patë emëruar për këtë përgjegjësi Halil Selimin e Ramiz Lladrovcin, a është kështu?
 5. Ndërkohë që ishin caktuar Halili dhe Ramizi, çka dojshe ti që i pranojshe çantat me Dollarë, DM, CHF etj? Kush i adresonte këta korrierët me këso çanta të vinin veç te ju, kur dihej se ku duhej me u paraqit në Tiranë?
 6. A i ke dhënë raport ndokujt, institucioni të LPK-së apo të UÇK për ato çanta me pare?
 7. Nëse jo, Pse jo?
 8. Në Qershor të vitit 1986 jemi pas përbetuar ti e unë te Kampi i Aarauit, a është kështu?
 9. A jemi betuar se do punojmë veç për popull e Atdhe, dhe aspak për interesa individuale, a është kështu?
 10. Në çfarë gjendje sociale është populli  dhe në çfarë gjendje sociale je ti? A ke dallim ti dhe ish- anëtarët e Drejtorisë Politike me popullin dhe në mënyrë të veçantë me ish-luftëtarët e thjeshtë të UÇK për sa i përket mirëqenies ekonomike? Dhe sa i thellë është ky dallim?
 11. Pse pra na ke gënjyer neve, shokëve të Lëvizjes dhe pse ia ke pas me hile gjithë popullit? Kush është tradhtari në këtë mes: Ti dhe ish-Drejtoria Politike apo anëtarët e thjeshtë të LPK e LKÇK dhe ish-ushtarët e thjeshtë të UÇK?
 12. Edhe Muamar Ell Gadafi kështu si ti me kompaninë tënde (udhëheqja aktuale e PDK) ishte pasuruar, a është kështu?
 13. A e ke parë se si e pat Gadafi fundin e jetës?
 14. Kështu përfundojnë të gjithë mafitë e diktatorët, a është kështu?
 15. Programin e LPK-së e hodhët si pa vlerë, a po jo?
 16. Po Betimin e ushtarëve të UÇK-së pse e shkelët?
 17. Pse i vratë për së dyti herë dëshmorët me shkeljen e betimit?
 18. Ju ish-anëtarët e Drejtorisë Politike, të identifikuar edhe antarë të SHP të UÇK-së, që e shporrët Adem Demaçin në momentin më kritik të Kosovës, çfarë ndjenjash kombëtare kini, përderisa nuk ngjasoni me luftëtarët e thjeshtë të UÇK-së?
 19. Ju ish-anëtarët e Drejtorisë Politike keni bërë analizat e ADN-së?
 20. Cilit popull i takoni?
 21. Shqiptar jo, a është kështu?
 22. Për Marrëveshjen e Crans Montana të Zvicrës a e keni informuar, kur e kini informuar dhe çfarë i keni thënë secilit veç e veç : Jakup Krasniqit, Fatmir Limaj, Sami Lushtakut, Ramush Haradinaj, Gani Krasniqit, Rrustem Mustafës, Shukri Buja, Ahmet Isufit, Zafir Berisha, Haxhi Shala, nëse i keni informuar?
 23. Në janar 2000, isha me vëllaun Xhemal dhe u takuam me ty Zekë e Bilall Sherifin, para Hotel Grandit në Prishtinë, a po jo?
 24. Më the të rrijë në Kosovë dhe po ma siguron një dhomë në Hotel Grand, a ishte kështu?
 25. Unë të thashë, kamë familjen time dhe të Ismetit në Zvicër dhe nuk kemi pasur kohë ti krijojmë kushtet me u kthye në vendlindje, nuk kemi asnjë dhomë banimi, a është kështu?
 26. Të thashë se puna na ka mbetur në gjysmë, me ndërprerjen e luftës çlirimtare, a është kështu?
 27. Të thashë se unë jam betuar e përbetuar dhe nuk e tradhtoj betimin për asnjë çmim, a po jo?
 28. Të thashë se nuk mund me i ra hasha betimit, ngaqë jam i fjalës e i besës, a është kështu?
 29. Të thashë se, neve shokëve të LPK-së na ka bashkuar Programi i saj Politik, e ai Program akoma nuk është realizuar, a ka qenë kështu?
 30. Ti e Bilall Sherifi rrini e bëni qejf në Hotel Grand, të thashë, se kjo paska qenë andrra e juaj, a ka qenë kështu?
 31. Në Zonën Operative Nr.2 dhe në Zonën Operative Nr.3 pati luftë çlirimtare, a është kështu?
 32. Kush u pengoi që asnjë gotë ujë mos me ju dërgu ushtarëve të lirisë në ato dy zona gjatë viteve 2000-2001? Kush u urdhnoi me krijuar atë Këshillin Politik për UÇPMB-në me në krye Jonuz Mysliun? Sa herë shkuat dhe kush shkoi prej juve të ish Drejtorisë Politikë të UÇK me bisedu me komandantët e zonave të UÇPMB për me i bind të ndalnin luftën?
 33. Sa bodigarda i ke ti Zekë dhe nga sa kanë anëtarët e tjerë të ish-Drejtorisë Politike?
 34. Prej kujt frikoheni dhe pse frikoheni nëse e ndjeni veten të ndershëm, sikundër mburreni nëpër televizone?
 35. Përderisa mbani badigarda, do të thotë se nuk e jetoni jetën të lirë? Do të thotë se krimet dhe tradhtitë që i kini ba këtij populli u dalin e u frikojnë edhe në gjumë, apo jo?
 36. Ke vizituar ndonjëherë familjet e Jusuf e Bardhosh Gërvallës?
 37. Po të Kadri Zekës?
 38. Jusufi, Kadriu e Bardhoshi kanë qenë me mendje, shpirt e zemër për popull e atdhe, a është kështu?
 39. Po ti a ke qenë me idetë dhe për idetë e tyne?
 40. Apo për pushtet e pasuri personale?
 41. Në Zvicër a ke jetu me ndihma sociale, apo jo?
 42. Sa hektarë tokë i ke ble tash në Kosovë?
 43. Po pasuri tjetër, a ke vu pas lufte? A i ke tregu të gjitha shpiat që ke ble dhe që ende i ke në Tiranë?
 44. Me çfarë paresh i ke vu tanë këto pasurina, apo me ndihmën sociale që merrshe në Zvicër?
 45. A është e saktë se Serbia ka patur gjithë herë pretendime për të kontrolluar Shërbimin e Shqipërisë?
 46. Ti Xhavit a ke qenë i dërguar në Shqipëri për këtë punë nga UDB-ja qysh në vitet ’80-të?
 47. Ti si njeri i besueshëm, a hyre edhe në SIGURIMIN e shtetit shqiptarë?
 48. Kur ra sistemi komunist në Shqipëri, çfarë raportesh të fshehta ke patur me Sali Berishën, kur dihet se ishe me krahun kundërshtar të Ramiz Alisë?
 49. Kur u shkatërrua shteti Shqiptarë, a është e vërtet se kanë ardhur zyrtarë të lartë të shërbimit serb në Tiranë?
 50. Kur është vendosur të bëhet Shërbimi i ri në Shqipëri, SHIK-u, kush vendosi për personat që do ta drejtonin? Cili është kontributi yt në këtë rast?
 51. A është e vërtetë se është vendosur nga Stanishiqi dhe Simatoviqi?
 52. A është e vërtetë se SHIK-u është bërë me 02/07/1991 me Bashkim Gazideden në krye?
 53. A është e vërtetë se Bashkim Gazideda ka qenë daja i Petrit Amit nga Dibra, shoku ma i ngushtë i Arkanit?
 54. A është e vërtetë se të gjithë shqiptarët nga Kosova dhe Maqedonia, të cilët kanë punuar si personel në SHIK, kanë qenë agjentë të UDB-s?
 55. A është e vërtetë se duke kontrolluar shtetin amë Serbia ka vëzhguar një pjesë të madhe të lëvizjeve ilegale shqiptare?
 56. A është e vërtetë se janë konfirmuar shumë takime sekrete të Bashkim Gazidedes me Arkanin dhe me të tjerë?
 57. A është e vërtetë se në krijimin e piramidave fiskalë në Shqipëri ka gisht Shërbimi sekret Serb dhe ai Grek për të shkatërruar dhe dëmtuar edhe një herë Shqipërinë dhe se ti e Sali Berisha kishit dijeni për këtë punë?
 58. A është e vërtetë se ke patur takime me Apostolos Vavilisin?
 59. Çfarë roli ka patur Arkani dhe Apostolos Vavilisi në piramidat fiskale?
 60. A është e vërtetë se Remzi Hoxha, anëtar i Kryesisë së Lëvizjes dhe financues i UÇK-së, është vrarë nga SHIK-u sepse, sipas SHIK-ut, donte të prishte raportet me vëllezërit maqedon, serbë dhe grekë?
 61. A është e vërtetë se zëdhënësi i UÇK-së, Ali Uka, është masakrua nga SHIK-u në banesën me Hashim Thaçin dhe kur ky ishte atje?
 62. A është e vërtetë se SHIK-u e mbylli këtë punë me një gjykatë qesharake?
 63. A është e vërtetë se Adem Jashari është arrestuar disa herë në Shqipëri me intervenimin e SHIK-ut dhe dijeninë tënde?
 64. A është e vërtetë se Ramë Mara është punësuar në SHIK në vitin 1992, bashkë me Raif Gashin (Gollopeni)?
 65. A është e vërtetë se Hashim Thaçi dhe Kadri Veseli kanë qenë punëtor të SHIK-ut?
 66. Do të thotë që Ramë Mara (shefi i Sigurimit i atdheut SIA i LDK) dhe Kadri Veseli (shef i SHIK-ut i  UÇK dhe i PDK-së) ishin koleg pune, a është kështu?
 67. Kur filloj lufta, a u bënë përpjekje për të krijuar luftë civile në mesin e shqiptarëve dhe a mund të na thuash se nga kush?
 68. Kujt i interesonte një luftë civile mes shqiptarëve në Kosovë?
 69. A mund të jetë SHIK-u ose më mirë të them UDB-a, promotor i vëllavrasjes?
 70. Si po shihet UDB ose SHIK-u ishte edhe në LDK edhe në UÇK, apo jo?
 71. Ti Xhavit Haliti a ishe numri 1 në Shqipëri për UÇK-në?
 72. Ti si njeriu i fortë në Shqipëri, pse nuk kërkove të hapeshin pa pare të gjitha depot e armatimit për UÇK-ën ?
 73. A e ke pasur atë fuqi? Madje armët në Shqipëri i ke marrë pa pare dhe në bashkëpunim me do komandantë të ushtrisë shqiptare ke ndarë paret e Fondit tonë për luftën?
 74. Sot, armatimin e Shqipërisë je duke e shitur me Sllobodan Tesiqin nëpër vendet arabe, apo jo?
 75. Ti, si njeriu i Serbisë, e ke patur mirë në kohën e Ramiz Aliut, në kohën e Sali Berishës dhe në kohën Fatos Nanos, apo jo?
 76. Ti bile gjatë luftës ke patur më shumë pushtet në Shqipëri se vetë kryeministrat shqiptarë, apo jo?
 77. Cilët ishin kushtet që të patën dhënë atë pushtet?
 78. Kishe fuqinë, sepse ke patur Beogradin mbrapa, a po?
 79. A është vërtetë se gjatë luftës ke fjetur në Hotel Rogner?
 80. Pse në atë Hotel aq të shtrenjtë? Ku i gjejshe paret, ndërsa sot na thua se nuk kishim armatim e municion?
 81. Fjetja në hotel a ishte për mos të përcilleshin veprimet dhe takimet e tua?
 82. Me të kujt pare e paguaje hotelin dhe ushqimin?
 83. A është e vërtetë se në atë kohë ka patur në Hotel Rogner 2 agjentë të lartë të Serbisë për ndërlidhje?
 84. A je takuar me ata nëpër dhomat e tyre dhe tënden?
 85. A është kjo arsye pse nuk ke jetuar në banesë, sepse vëreheshe nga shqiptarët?
 86. A je takuar në shumë raste në Hotel Rogner gjatë luftës me Petrit Amin, shokun e ngushtë të Arkanit, dhe sa herë?
 87. A është qesharake, për të mos thënë tragjike, që shefi i UÇK-së takohet me njerëz të Arkanit?
 88. Kur filloi lufta pse bëre Drejtorinë Politike të UÇK-së kur krahu politik i UÇK-së ishte LPK-ja?
 89. Apo e bëre qëllimisht për të mos i dhënë llogari askujt?
 90. Duheshte ta dije ti dhe ata të Drejtorisë Politike se LPK-ja thellë i ka rrënjët te opanga e popullit shqiptar liridashës, a është kështu?
 91. Mos e bëre për të fshehur gjurmët?
 92. A e dinë se 4 persona prej 5-ve të Drejtorisë Politike të UÇK-së i kanë lyer duart me gjakun e patriotëve?
 93. A mund të mendojmë se këta njerëz janë atdhetarë kur vrajnë patriotë?
 94. Interesi i kujt ishte që të likuidoheshin patriotët shqiptarë?
 95. Natyrisht që dihet, ishte interesi i Serbisë, por a janë të njëjtit persona në G2 tani në SHIK? / VIJON – SHQIPTARI.EU

MURAT JASHARI

manastiri337@gmail.com

 • LEXONI më tepër nga Murat Jashari:

 O Xhavit Haliti Sa ton informata ia keni dhënë UDB-s? A je ti që e përgatite vrasjen e “Mërgimit”?!

 

http://www.shqiptari.eu/shik-u-me-udb-ne-dhe-dgse-ne-i-debuan-shqiptaret-nga-veriu/

http://www.shqiptari.eu/cila-eshte-ana-e-erret-e-presidentes-atifete-jahjaga-dhe-gjeneral-behar-selimit/

http://www.shqiptari.eu/hashim-thaci-e-bardhyl-mahmuti-a-jane-pergjegjes-per-ndarjen-e-mitrovices-e-debimin-e-shqiptareve/

http://www.shqiptari.eu/pse-ldk-ja-heshte-per-helmimin-e-rugoves-nga-vete-shik-istat-dhe-udb-ashet-video/

http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 http://www.shqiptari.eu/ilmi-recica-nr-2-i-shik-ut-shok-i-ngushte-i-sasha-mihallkov-qe-vrau-trimat-ne-kumanove/

http://www.shqiptari.eu/murat-jashari-1443-pyetje-per-hashim-thacin-trego-pse-u-torturua-edhe-kufoma-e-ali-ukes/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...