Published On: 19 Shkurt, 2016

A e helmuat Jashar Salihun në Tiranë, ti mbulonit 9 milionë franga të Zvicrës?

 • Çka është SHIK-u kur e mbyt njeriun që i prishë marrëdhëniet me Serbinë dhe Greqinë?

Letra Nr.4 e shenjtë Për Xhavit Halitin!

Murat Jashari

Jashar Salihu majtas me mustaqe

 

Ja si e nderonin, ta mashtronin opinionin, e shpallën gjeneral!

 

 1. Përsëri vjen pyetja, SHIK-u e vrau Remzi Hoxhën (financues i UÇK-së), Ali Uka u masakrua (zëdhënës i UÇK-së), e vratë Ilir Konushevcin (Shef i Logjistik i UÇK-së), ai arrestoi disa herë Adem Jasharin, gjoja gabimisht, si thua ty?
 2. Çka është puna e SHIK-ut kur e mbyt njeriun që i prishë marrëdhëniet me Serbinë dhe Greqinë?
 3. Kur erdhi momenti për bisedimet në Rambuje, a je ti Xhavit Haliti që përcaktove përbërjen e delegacionit të UÇK-së, si dhe që i dhatë urdhër Jakup Krasniqit të ndryshonte deklaratën e par dhënë një ditë më parë lidhur me vajtjen në Rambuje?
 4. Kur keni shkuar në Rambuje, a ke ditë se bisedimet ishin për një « Autonomi substanciale » do të thotë një „Autonomi e gjerë“ dhe se UÇK-ja do të shuhej ??????
 5. A ka luftuar UÇK-ja për një Autonomi të gjerë në kuadër të Serbisë, apo për bashkim të Kosovës me Shqipninë????
 6. Pse shkuat atëherë për të biseduar Autonominë?
 7. Cili ishte ai organ institucional i popullit të Kosovës, i LPK-së apo i UÇK-së që ju urdhëroi të shkonit në emër të luftës, në emër të ushtarëve të lirisë, kur  ato ditë pritej të mblidhej dhe të vendoste Asambleja Kombëtare, për të cilën patët autorizuar Adem Demaçin? Pse iu trembët asaj Asambleje që ishte parashikuar të mblidhej në 10 shkurt? Pse ajo ngutje?
 8. Në Rambuje, a ke shkuar me atë mendim të nënshkrimit të Autonomisë?
 9. Mos vallë për këtë arsye ju, Drejtoria Politike e UÇK-së, i keni bllokuar gjitha armët nga Shqipëria dhe që i futët në Kosovë (në Kleçkë) në 15-20 qershor 1999 ? Për çfarë duheshin atëherë, apo sa me gënjyer luftëtarët?
 10. A është e vërtetë se 99% e parave të Fondit «Vendlindja Thërret» janë vjedhur nga ju?
 11. Personi që vjedhë paratë e ushtrisë çlirimtare gjatë luftës, çka i thuhet këtij njeriut?
 12. A është tradhtar ky lloj  njeriu?
 13. Për tradhti në luftë, dënimi është me vdekje, a është kështu?
 14. Apo për ju nuk është tradhti, nëse ju jeni përpjekur për ta realizuar Autonominë në kuadër të Serbisë?
 15. A e dini si ka qenë betimi i ushtarëve të lirisë?
 16. Do të thotë se ju, SHIK-u, PDK-ja keni vrarë patriotë, keni vjedhur paret e UÇK-së, keni bllokuar armët për UÇK-në në Shqipëri dhe mendoni që jeni atdhetarë?
 17. Atdhetar ndoshta jeni, por jo të shqiptarëve, a po?
 18. Mos jeni atdhetar të Serbisë?
 19. Në Francë, ku keni bërë konak?
 20. A është e vërtetë se në Paris, Kadri Veseli vendin e kishte te Agron Hyseni, dhëndëri i Petrit Amit (shoku i Arkanit)?
 21. Agron Hyseni i Mitrovicës është i konvertuar në fe ortodokse serbe dhe mban kryqin serb në gjoks, apo jo?
 22. Agron Hyseni është burgosur shume vite për drogë, apo jo?
 23. A është e vërtetë se Kadri Veseli vendin e strehimit në Paris e ka pasur te Agron Hyseni?
 24. A e shihni se çfarë shoqërie ka shefi i SHIK-ut tuaj!?
 25. Çdo punë e tyre lidhet me serbë, me serbofila, dhe me shërbime serbe, apo jo?
 26. Në Rambuje a ishin Kadri Veseli dhe Ramë Mara?
 27. Në Rambuje a ishte Frenki Simatoviç (Shërbimi i brendshëm i Serbisë) dhe bashkë më të edhe Xavier de Bou de Marnac (shef i shërbimit francez DGSE) dhe a u takuan Kadriu dhe Rama me ata?
 28. A është e vërtetë se kur Marrëveshja për Autonomi u nënshkrua, Bou de Marnac ka kërcyer prej gëzimit?
 29. A është e vërtetë se Bou de Marnac (tash shef i EULEX-it) ka thënë se UÇK-në do ta thyejmë në kurriz, do t’i vrasim si qentë nëpër rrugë?
 30. Kur pranuat parimisht në Rambuje Autonominë në kuadër të Serbisë, a u gëzuat?
 31. Kur nënshkruat për të realizuar Autonominë, a ishte i shkrujtun obligimi për çarmatosjen e UÇK-së, parashikuar në Kapitullin 7 neni 3?
 32. Për të realizuar autonominë, a ishte obligim grumbullimi i informacioneve për “terroristët” e UÇK-së, sipas Masave të Ndërtimit të Besimit, neni XIII?
 33. Për të realizuar Autonominë, a është deshtë të vrahen patriotët, të arrestohen patriotët, sepse ata nuk luftuan për autonominë, apo jo?
 34. A jeni ju që keni vrarë patriotë, që keni vjedhur paret e luftës, që keni bllokuar armatimin, që keni pranuar Kosovën në kuadër të Serbisë, që keni çarmatos UÇK-në, që keni shti nëpër burgjet e UÇK-së atdhetarë e çlirimtarë?
 35. Në fund të marrëveshjes, a shkruet që kjo marrëveshje duhet të rregullohet në OKB me një Rezolutë, nën Kapitullin 7, a do të thotë e obligueshme, apo jo?
 36. Rambujeja e juaj a është bërë Rezoluta 1244, e cila nuk po na le me ngritur kryet, të cilën e konfirmoi edhe nji në datë 24 korrik 2012, Ban Ki Muni?
 37. A është vërtetë që në Rambuje i kishit pranuar të gjithat gjatë raundit të parë të bisedimeve?
 38. Por ju shkuat në Kosovë për t’i bindur të tjerët, si Sulejman Selimin, etj., si dhe për me shmang Jakup Krasniqin nga mandatar të Qeverisë së Përkohshme, sipas kushtit që pat pranuar Rugova?
 39. A është e vërtetë se ju i shkruat një letër ministrit të punëve të Jashtëm të Francës Hubert Vedrine më 23 shkurt 1999 ?
 40. A është vërtetë se në atë letër ju pranuat Autonominë?
 41. Të njëjtën ditë, më 23 shkurt 1999, a është pranuar me u kriju Qeveria e Përkohshme?
 42. Ju krijuat bashkë me LDK, LBD qeverinë e përkohshme?
 43. Kush e kishte këtë ide?
 44. Kur ratë dakord me e formu Qeverinë, a ishte prezent Simatoviçi dhe Bou de Marnac?
 45. Kjo qeveri e përkohshme a ka pas mision të realizoj këtë «Autonomi» të nënshkruar të njëjtën ditë?
 46. A është e vërtetë se Rambuje është qytet kapur me Versaille?
 47. A është e vërtetë se Esat pashë Toptani në të njëjtin vend e kishte bërë qeverinë e vetë tradhtare?
 48. A është e vërtetë se Esat pashë Toptani kishte patronë serbë dhe francezë?
 49. A është e vërtet se ish- zavendës drejtori i shërbimit francez (DGSE), Pierre Siramy, tash në pension, thotë haptas se Hashim Thaçi është prezantuar francezëve nga shërbimi serbe në fund të viteve ’80-ta ?
 50. A është e vërtetë se Hashim Thaçi ka bërë presion tek DGSE Bou De Marnac për këtë punë?
 51. A është vërtetë se ky njeri, Pierre Siramy, për këtë deklaratë, sot është në gjyq, në Francë?
 52. A do të thotë kjo se shërbimi francez dhe serb janë promotorë të Qeverisë së Përkohshme për të realizuar këtë autonomi?
 53. A është e vërtetë se pas Rambujesë Kadri Veseli, Ramë Maraj dhe Elmi Reçica kanë bërë disa trajnime në Francë?
 54. Në Qeverinë e Përkohshme ti Xhavit nuk ishe zyrtarisht, apo jo?
 55. A do të thotë se ti ishe mbi SHIK-un, mbi qeverinë, apo jo?
 56. Kush e zgjodhi Kadri Veselin si shef të SHIK-ut, ti apo Simatoviçi?
 57. Kush e zgjodhi Ramë Marën si shef të shërbimit të LDK-së, ti apo Simatoviçi?
 58. Kur kishte nevojë për të likuiduar njerëz të mirë, ose pengesa mbrenda LDK-së? Ramë Mara a e konsultonte Kadri Veselin, apo kalonte përmes Genc Kelmendit?
 59. Kur kishte nevojë për të likuiduar ushtarë lirie të UÇK-së, Kadri Veseli takonte drejtpërsëdrejti Ramë Marën apo përmes të Genc Kelmendit?
 60. Takimet e Kadriut me ta, a bëheshin në katin e dytë të Hotel Grandit, të cilin e menaxhonit ju Zekë?
 61. Pas luftës a erdhi i ndjeri Jashar Salihu, kryetar i «Fondit Vendlindja Thërret» në Tiranë?
 62. Jashar Salihu a kërkoi të bënte bilancin e Fondit, apo jo?
 63. Si u përgjigjen Adem Grabovci dhe Hashim Thaçi?
 64. A e kërcënuan Jashar Salihun në familje?
 65. A kërkuan paret e fundit, 9 milionë franga të Zvicrës?
 66. A e helmuat Jashar Salihun në Tiranë?
 67. A mori menjëherë kancerin?
 68. Helmimi i Jashar Salihut a është bërë për të mos dhënë llogari?
 69. Shef të SHP të UÇK-së emëruat Byslim Zyrapin, apo jo?
 70. Pse ishte i shërbimit ushtarak Jugosllavë e serbë, ndaj e emëruat?
 71. Byslim Zyrapi ishte dëshmitari kryesor në Grupin e Sarajevës kundër kadetëve shqiptarë, apo jo?
 72. Byslim Zyrapi që ka tradhtuar gruan dhe tre fëmijët, a është kështu?
 73. Për të krijuar autonominë e nënshkruar erdh UNMIK-u, apo jo?
 74. Për t’u krijuar kjo Autonomi, UNMIK-u rekrutoi njerëz lojalë të Serbisë, apo jo?
 75. Sipas Catherine Limdal, zëvendëse e UNMIK-ut, për çdo shtyllë të institucioneve të Kosovës janë konsultuar me Beogradin, apo jo?
 76. Gjithë drejtorët e policisë, prokurorët, gjykatësit, a janë propozuar me CV drejt nga Beogradi, apo jo?
 77. Qëllimi a ishte Autonomia?
 78. Pas luftës a është punuar në mënyrë intensive për të futur në burgje djemtë idealistë të UÇK-së, apo jo?
 79. Ngaqë djemtë e UÇK-së janë pengesë për një Autonomi, apo jo?
 80. A i fusni burgjeve dhe i provokoni djemtë e UÇK-së pse ata janë pengesë për rikthimin e sovranitetit të Serbisë mbi Kosovën
 81. A ka deklaruar shumë herë Kadri Veseli se ka punuar me UNMIK-un dhe shumë herë edhe me agjentët e UDB-së ?
 82. UNMIK-u a ishte i koordinuar me Beogradin për të realizuar këtë autonomi?
 83. A është konfirmuar se SHIK-u ka mbledhë dosje për krimet e luftës?
 84. A është e vërtetë se SHIK-u ka financuar me qindra mijë euro për të dhënë dëshmi të rrejshme sikur për rastin e Ramush Haradinit?
 85. A është e vërtetë se SHIK-u është munduar në shumë raste ta likuidon Ramush Haradinin?
 86. A është e vërtetë se pas lirimit të Ramush Haradinajt nga Haga, Hashim Thaçi takoi Boris Tadiçin në Nju Jork?
 87. A është e vërtetë se Hashim Thaçi i kërkoi Tadiçit që të bëjë presion mbi OKB për të rigjykuar Ramush Haradinaj ?
 88. A dha Tadiçi menjëherë deklaratë publike, duke thënë se Serbia nuk e pranon aktvendimin e fundit të Gjykatës së Hagës?
 89. Tadiçi a deklaroi se duhet patjetër të bëhet apel?
 90. Si patriot Ramush Haradinaj a është pengesë e politikës antishqiptare të Thaçit?
 91. A është e vërtetë se, kur është liruar Ramush Haradinaj 200 000 serb manifestuan kundër tij prej hidhërimit?
 92. A ka ndodhur në histori të Serbisë të dalin aq shumë publikisht kundër një shqiptari?
 93. A ishte hidhëruar bashkë me Serbinë edhe Qeveria Thaçit (PDK) dhe presidenti Fatmir Sejdiu (LDK) të cilët nuk dolën në pritje?
 94. A është arsyeja pse SHIK-u, UDB, AKI bëjnë një fushatë të dezinformimit ndaj atdhetarëve të Kosovës?
 95. Me e keqja është se SHIK-u ka bërë propagandë kundër familjeve dhe individëve më patriote, apo jo?
 96. Xhavit Halit, Azem Syle, Kadri Vesel, Hashim Thaçi a keni bërë propagandë gjatë vitit 1997-98, si në Zvicër ashtu edhe me këlyshët tuaj në Kosovë se Adem Jashari është njeriu i Serbisë, apo jo?
 97. A keni shkuar tek arkëtari i Lëvizjes Gafurr Elshani duke i thënë se nuk duhet të financohet Adem Jashari sepse është njeriu i Serbisë?
 98. A keni thënë se si guxon me shëtit me kallash nëpër Drenicë dhe se kjo të bind se mund të jetë vetëm njeriu i Serbisë?
 99. Ti Xhavit ke thënë se Ramush Haradinaj është tradhtar sepse është bërë me Rugovën apo jo?
 100. Po kur ju u bashkuat para Ramushit në një qeveri me Rugovën, duke e zgjedhur atë po ju edhe President, kjo a ishte tradhti apo zbatim i detyrave të vëna nga shërbimi i fshehtë i Serbisë dhe i Francës, dhe s i tillë nuk bënte tradhëti?
 101. Po ato arrestimet spektakël të Agim Çekut nëpër aeroportet e Evropës dhe lirimet gjoja me ndërhyrjet e Kushnerit e të Fatos Nanos, ai ishin përmes lidhjeve tuaja me shërbimet e fshehta për me i dhanë autoritet Agim Çekut, ngaqë jini të dy prej Pejë bashkë me Adem Grabovcin, e me rrëzu autoritetin e Ramushit? / VIJON – SHQIPTARI.EU

 

MURAT JASHARI

manastiri337@gmail.com

 • LEXONI më tepër nga Murat Jashari:

A është e vërtetë se zëdhënësi i UÇK-së, Ali Uka u masakrua nga SHIK-u në prani të Hashim Thaçit?

 

 

 

 

http://www.shqiptari.eu/shik-u-me-udb-ne-dhe-dgse-ne-i-debuan-shqiptaret-nga-veriu/

http://www.shqiptari.eu/cila-eshte-ana-e-erret-e-presidentes-atifete-jahjaga-dhe-gjeneral-behar-selimit/

http://www.shqiptari.eu/hashim-thaci-e-bardhyl-mahmuti-a-jane-pergjegjes-per-ndarjen-e-mitrovices-e-debimin-e-shqiptareve/

http://www.shqiptari.eu/pse-ldk-ja-heshte-per-helmimin-e-rugoves-nga-vete-shik-istat-dhe-udb-ashet-video/

http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 http://www.shqiptari.eu/ilmi-recica-nr-2-i-shik-ut-shok-i-ngushte-i-sasha-mihallkov-qe-vrau-trimat-ne-kumanove/

http://www.shqiptari.eu/murat-jashari-1443-pyetje-per-hashim-thacin-trego-pse-u-torturua-edhe-kufoma-e-ali-ukes/

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...