Published On: 1 Maj, 2016

A e dini se?

Çezar Ndreu

Austria ishte vendi i parë për sa i përket shkëmbimeve tregtare midis shtetit të ri shqiptar të krijuar pas 1912.
Në vitin 1912 shkëmbimet tregëtare midis Shqipërisë dhe Austris ishin 56%.
Viti 1913
Me Austrinë 47.3%
Italia 15% 1912 26% 1913
Turqia 3% 1912. 0, 4% 1913
Me Greqine asnjë % me 1912 3, 6% 1913
Me Anglinë 11% 1912, 13% 1913
20.000.000 (20 milionë) franga ishte shuma e valutës që Shqipëria bënte tregti me të huajt!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...