Published On: 27 Janar, 2016

A e dini se cilat janë shanset tuaja për t’u bërë një milioner?

  • Nëse e keni menduar gjithmonë se cilat janë shanset tuaja për t’u bërë një milioner tani ju mund ta dini. “Bloomberg News” ka hetuar se si gjëra të tilla si ngjyra, edukimit seksual mundë të jua rrisin apo zvogëlojë mundësinë për të qenë të pasur.

Hulumtuesit William Emons, Brian Noet dhe Lovel Ricketts kanë analizuar të dhënat nga anketat e Rezervës Federale nga viti 2010 deri në vitin 2013 që përfshin 12.500 familje amerikane.

Bazuar në këto të dhëna, ajo që ka provuar është se gara është dominante kur bëhet fjalë për mundësitë për marrjen e pasurisë. Të bardhët pa shkollat e mesme kanë 1.7 për qind mundësi për tu bërë milionerë, ndërsa afrikano-amerikanët në të njëjtat kushte kanë shans më pak se një për qind e kësaj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...