Published On: 21 Prill, 2017

A e dini për çfarë shërben vrima në fund të kapakut të stilolapsit?

Tek shumica e stilolapsave kapaku që i mbyllë ata është i hapur në fund. Por për çfarë shërben kjo vrimë? Vrima në fund të kapakut të stilolapsave është dizajnuar si masë mbrojtëse për fëmijët në rast se ata e përpijnë atë, transmeton Express. Në një rast të tillë kur një fëmijë e përpinë atë dhe i ngecet në fyt, kjo vrimë i mundëson qarkullimin e ajrit.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...