Published On: 9 Janar, 2016

A e di Populli kush vrau Shqiptar në Shypni, Kosovë, e Iliridë!?

Mehmedaliu-

Shkruan: Mehmedali Jashari

 

Kush i nxit e kush i udhëheq protestat!? A e di populli të kaluarën e liderëve e ashtuquajtura OPOZITË, a i di Populli kush i nxitë e kush qëndron pas tymnajave e flakëve!? A e mësoi Populli kush e organizoi shkatërrimin dhe djegien e Shypnisë me 1997-tën!? A e di Populli kush janë Pozita si arritën të bëhen Pushtetar!? A e di Populli kush vrau Shqiptar në Shypni, Kosovë, e Iliridë!? Nëse akoma nuk i dini nuk e keni mësua kush asht e keqja në mesin e Shyptarëve, ku janë Inteligjenca, Akademikët, Profesorët e Kombit Shyptar, pse nuk ua sqarojnë të vërtetën çfarë ashtë duke ndodhë me Shqyptarët! Kush i krijon këto rrëmuja, kush i nxitë këto zjarre, kush qëndron pas tymnajave dhe kush përfiton!? Akoma nuk i dini kush janë argatët e dreqit edhe tash ku vetë dreqnitë e tana llojeve, krimeve e tradhëtive, dalin haptas dhe deklarohen na jemi që krijuam lista për vrasje Shyptarësh!!!
O Shype Aty shihen disa fëmijë, disa të rinj qëndrojnë të habitur, të tronditur, duke u munduar ta kuptojnë çfarë po ndodhë me Prishtinën, me Kosovën, kush i ka nxjerrë në rrugë dhe për çfarë!? Organizatorët thonë nuk din!!! O Popull, Pozitë e Opozitë, i keni lan kriminelët e dhunshëm, vrasësit e Shyptarëve me lista në xhep. Mos ua besoni fëmijëve tuaj ti përdorin për qëllimet e tyre të errëta, e kanë përlyer vetin me tana llojet e pisllëqeve krimeve e hajnive, vetëm ata e din çfarë bartin në shpirtin e tyre të zi, specialja i ka tronditë.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...