Published On: 9 Maj, 2016

A duhet të krijohet një koalicion antikrim, një parti e re, apo si të ndryshohet gjendja? Vendosni ju!

Lexues të nderuar për shkak të vërejtjeve tuaja të qëlluara, ne i kemi marrë në konsideratë ato dhe anketa e mëparshme është anuluar, por pa e ndryshuar pyetjen thelbësore, duke kërkuar që ju me votën tuaj të jepni zgjidhjen e preferuar.
Ne kemi shtuar edhe parti të tjera në anketë sipas kërkesave tuaj, dhe po ashtu në vend të pyetjes “Një zgjidhje tjetër”, kemi vendos, një koalicion antikrim, mbase si e vetmja alternativë që mund të dal fituese në zgjedhjet e ardhshme nacionale, të cilat mund të mbahen në vjeshtën e këtij viti.
Për korrektësi, ne po i përshkruajmë rezultatet e fundit të votimit: Për Një parti të re kanë votuar 23% apo 70 veta, për PDK-në 9% ose 27 veta, për LDK-në 28% ose 85 veta, për Vetëvendosjen 28% ose 82 Vota, “Një zgjidhje tjetër” 8% apo 24 vota, AAK me 6%, apo 18 vota. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...