Published On: 14 Qershor, 2016

A do të vazhdoj Thaçi të jetë EU-leckë edhe më tutje?

Nga Lirim Gashi

Vazhdimi i mandatit të Eulex-it duhet të ndodhë thotë Thaçi por nëse pranon botërisht që të shndërrohet në Eu-leckë që realisht ka qenë edhe deri me tani por jo edhe zyrtarisht. Nëse Eulex-it i ndalohet inicimi i proceseve të reja të korrupcionit dhe kjo e drejtë rezervohet apriori për gjykatat vendore atëhere pse t”i vazhdohet mandati? Nëse luanit ia nxjerr dhëmbët dhe ia then këmbët atëhere e shndërron në një kadaber të gjallë apo atrakcion turistik për hajni të mbrojtur me ligj. Shtrohet pyetja pse ishte i nevojshem Eulex-i nëse gjykatat vendore ishin të afta për të inicuar procese të tilla që do ta shndërronin hajninë me tonelata në haini me killa???? Unë besoj që nëse nga gjykatat vendore do të ndiqet penalisht hajnia me tonelata ajo do të ndodhë tash e tutje me bagera e jo si deri tani, me lopata.

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. fery thotë:

    EU lecke jooo z Lirim por , EU kondom ( perzervativ ) sigirisht po ose, EU per vetem nji perdorim (perdore nji here dhe hudhe ne kosh se me s te duhet )

    Përgjigjiuni
    Pelqej(1) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...