Published On: 29 Gusht, 2016

A do të realizohen 10 gjërat që i ka paraparë Nostradamusi për vitin 2016

Michel de Nostredame është mjeku francez i cili më së shumti ka mbetë në kujtesën e njerëzimit për shkak të profecive dhe parashikimeve të tij. Në vazhdim japim 10 parashikimet e tij për vitin 2016.
1. Obama do të jetë presidenti i fundit i SHBA

Nostradamusi ka parashikuar se Obama do të dale fitues në zgjedhjet e vitit 2013, por ka thënë se ai do të jetë presidenti i fundit i SHBA. A do të thotë kjo që SHBA t’ia dorëzojnë shtafetën ndokujt tjetër? Kush do të bëhet superfuqia tjetër në botë? Rusia, Kina, Korea Veriore? Këtë duhet të presim e të shohim.
2. Kushte të pazakonta të kohës (motit)

Në të gjitha shënimet Nostradamusi ka shënuar se klima gjithnjë e më tepër do të ndryshojë brënda një kohe të shkurtër. Shënimi i tij thot: „Niveli i ujit do të rritet, ndërsa toka gjithnjë e më tepër do të fundoset“.
3. Renditje dhe radhitje e pazakontë e planeteve

Nostradamusi ka parashikuar se do të ndryshojë rendi dhe radhitja e planeteve që do të ketë pasoja tragjike për Tokën.
4. Digjet Lindja e afërt

Parashikimet e Nostradamusit për vitin 2016 thonë se nafta në Lindjen e afërt do të ndizet…
5. Shpërthim në Lindjen e afërt

Në Lindjen e afërt do të ndodhin shumë shpërthime, ndërsa Nostradamusi pohon se aeroplanët do të bien nga Qielli.
6. Fundi i botës

Nostradamusi thekson se lufta në Irak do të jetë sinjali i parë se bota ashti siç e njohim së shpejti do të zhduket.
7. Lojërat në Shtëpinë e bardhë

Nostradamus pohon se Shtëpia e bardhë bën lojëra luftarake dhe ka plan të shkatërrimit të botës, ndërsa ai plan fillon në Lindjen e afërt
8. Shkrirja e poleve

Një nga profecitë dhe parashikimet më dramatike të Nostradamusit është shkrirja e poleve dhe ate me një besueshmëri të madhe që kjo të ndodhë.
9. Fati i Izraelit
Jeruzalem,
Jeruzalemi do të rrethohet nga të gjitha anët, ndërsa një fuqi perëndimore do ti ndohmojë në luftë Izraelit.
10. Rusia krijues paqe dhe paqëruajtëse

Nëse Rusia nuk bashkohet me Europën dhe vendet perëndimore gjatë luftës së madhe të pritshme, atëhere ajo do të luaj rolin e paqësorit dhe paqëruajtësit-pohon Nostradamusi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...