Published On: 5 Maj, 2016

A do të bashkëpunoj Kadri Veseli me Vetëvendosjen?

Veseli në pyëtjen se me cilën parti politike do të bshkëpunoj në të ardhmën tha se me të gjitha do të bashkëpunoj dhe do të kem respketin për të gjitha, mirëpo një respekt më të vaçant do të kem ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, përderisa ata ende nuk i pranojnë simbolet, flamurin e shtetit të Kosovës. Andaj edhe këtu në distancohemi dhe e kemi një bahskëpunim mjaft të vështirë, për të mos thënë të pamundur.

Nuk ka faj bashkësia ndërkombëtare, ajo është e suksesshme, qeverisja e suksesshme, SHIK-u i suksesshëm, dhe të gjitha janë në rregull, por ne jemi të invaduar, dhe shqiptarët do të ikin. Çfarë duhet të thotë një njeri, që të largohet nga politike, dhe të shpihet në neuropsikiatri? GAZETA SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...