Published On: 30 Mars, 2016

9 gjërat që asnjëherë nuk duhet t’i kërkoni në Google

  • ‘Reddit’, e ka përpiluar një listë të shkurtër me disa gjëra që ju asnjëherë nuk duhet t’i kërkoni në Google.

Paraprakisht duam të ju tregojmë se disa nga këto gjëra janë pak edhe të gërditshme.

1) “Fournier”

Lojtari i famshëm i ‘Orlando Magic’, Evan Forunier, ndryshe njihet edhe si ‘Asnjëherë mos e lyp në Google’, dhe për këtë ka arsye mjaftë të fortë.

Mbiemri i tij, që është fjalë e vjetër franceze për “Boulanger”, është gjithashtu edhe një lloj i gangrenës që shfaqet në gjenitale, transmeton lajmi.net.

Prandaj, kujdes!

2) “Krokodil”

Ndryshe edhe emri i rrugës i desomorfinës, morfinë e cila ka efekte të fuqishme, e që përdoret edhe si zëvendësues i heroinës në Rusi dhe Ukrainë, raporton lajmi.net

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...