Published On: 1 Gusht, 2017

87 aksidente për 24 orë 87 aksidente për 24 orë

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Kosovës janë regjistruar gjithsej 87 aksidente trafiku prej të cilave një ka përfunduar me pasoja fatale, 26 me persona të lënduar dhe 60 të tjera me dëme materiale

Policia ka njoftuar po ashtu se ndaj pjesëmarrësve në trafik që kanë thyer rregullat e komunikacionit janë shqiptuar gjithsej 1195 gjoba kundërvajtëse.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...