Published On: 18 Janar, 2016

7 ministra shqiptarë në qeverinë teknike të Maqedonisë

  • Parlamenti i Maqedonisë, sonte ka zgjedhur Qeverinë e re teknike me në krye me Emil Dimitrievin, pasi sot pasdite Parlamenti e konstatoi dorëheqjen e kryeministrit Nikolla Gruevski.

Këta janë ministrat: Ministri i Mbrojtjes Zoran Jolevski, ministri i Drejtësisë Adnan Jashari, ministri i Jashtëm Nikolla Popovski, ministri i Financave Zoran Stavreski, ministri i Ekonomisë Bekim Neziri, i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ujërave Mihail Cvetkov, i Shëndetësisë Nikolla Todorov, i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi, Ministër i Pushtetit Lokal Lirim Shabani, për Kulturë Elizabeta Kançevska Milevska, për Shoqëri Informatike dhe Administratë Marta Arsovska Tomovska, për Transport dhe Komunikacion Vllado Misajlovski, dhe ministri i Mjedisit Nurhan Izairi.
Ministrat pa portofol janë propozuar Vlladimir Peshevski, Fatmir Besimi, Musa Xhaferi, Furkan Çako, Nexhdet Mustafa, Vele Samak, Bil Pavleski, Xheri Naumov dhe Goran Mickovski.
Të gjithë ministrat së bashku me kryeministrin e ri e dhanë betimin e tyre.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...