Published On: 24 Janar, 2016

Kallashi këshilltare e Blerand Stavilecit!

Pas lëndimit që ka pësuar valltarja e njohur kosovare Kallashi, ajo nuk do të mund të kënaq adhuruesit e saj me vallëzimin dhe fotografitë seksi, por kontributi i saj do të vazhdoj në Qeverinë e Kosovës.

Reporteri i Kukunews për çështje të zhvillimit të strategjisë për planifikim familjar, merr vesh se Kallashi apo Donjeta Kasumi, është angazhuar si këshilltare e ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci.

“Kallashi është angazhuar si këshilltare e lartë e Blerand Stavilecit në fushën e planifikimit familjar. Kontributi i saj i do të jetë në mënyrë specifike në këshillimin e Stavilecit në hartimin e strategjisë që do të ndihmoj në planifikimin më të mirë familjar”, raporton reporteri.

Kallashi mësohet se fillimisht do të këshilloj Stavilecin për manovrime me trup dhe në politikë nëpërmjet praktikës së saj si valltare dhe më pas do të evoluoj si këshilltare për zhvillim të planifikimit familjaro-ekonomik.

Kallashi as nuk e ka mohuar e as pohuar lajmin, dhe i ka kërkuar reporterit tonë që t’ia dërgoj pyetjet me email.

“Nuk jap prononcime nëpërmjet telefonit sepse tash kam detyrë zyrtare dhe gazetarët kanë prirje që deklaratat t’i nxjerrin nga konteksti. Më mirë e më sigurt, të përgjigjem me email”, ka thënë Kallashi.

Ndërsa Blerand Stavileci ka thënë se njëherë për njëherë nuk dëshiron të flas për vendimet e tij në lidhje me angazhimin e këshilltarëve në kabinetin e tij. (Satir e kukunews)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...