Published On: 6 Shkurt, 2016

60 % të deputetëve të Parlamentit të Kosoves janë milioner

 

Lirim Gashi

 

Kosova është shteti më i varfër në Evropë ndërsa e ka administraten më të madhe publike në kontinent. Vetëm qeveria i numëron 24 ministri (vetëm Kina i ka 25) ndërsa jo vetëm që nuk sjellë rezultate por pasoja të panumërta nga këqëqeverisja e saj. Vetëm sektorit diplomatik i nënshtrohen 6 ministri (70% familjar të pushtetarve). 60% të deputetve (shumica të pozites) të Parlamenit të Kosoves janë milioner. Kosova për kokë banori ka pranuar më së shumti donacione prej të gjitha shteteve të Evropes ndërsa efektet e tyre nuk shihen as me mikroskop. Shitja e prones publike në tendere mafioze, uzurpimi i institucioneve qenësore, keqëpërdorimi i taksave dhe tatimeve, eksploatimi i diaspores dhe pamundësimi i investimeve nga jashtë përmes kushtezimeve mafioze janë vetëm disa hallka nga zingjiri i tmerrit dhe turpit që ia ka lidhur popullit rrethë qafes kjo qeveri. E ju që ende jeni në dilemë shkoni hudhnu nën tren.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...