Published On: 17 Korrik, 2017

50 mijë euro një vend pune (Video)

Në Kosovë të punosh si egzaminer në autoshkollë duhet të paguash shuma të mëdha parash.

Këto akuza i bëri Afrim Ismaili,Kryetar i autoshkollave për rajonin e Prishtinës në emisionin Euro Tribuna.

Fakti se egzaminerat e autoshkollave janë të korruptuar, përfitues nga qytetaret nuk mjaftuan si akuza që ai drejtoi ndaj tyre, ky fundit tha se këta për të arritur në këtë poste kanë paguar 30 deri në 50 mijë euro.

 I pyetur se a posedon ndonjë dëshmi mbi këtë që thotë Islami ai kishte vetëm fjalë.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...