Published On: 26 Korrik, 2016

48 Ditët e netët më të trishta të Aziz Salihut


Agim Vuniqi

Deputetët si përfaqësues të popullit duhet të vizitojnë QKUK-në, ta vizitojnë “ahurin” e Klinikës Infektive, aty ku nuk shërohet, por eksperimentohet, 48 ditët e netët e kaluara të Aziz Salihut aty ishin ditët e netët më të trishta. Ai u perballe me horrorin, me m antelbarmos dhe pa dinjitet, me papastertine, me dhomat e mbushura me familiare qe kujdesen per te semurit, aty sheh mates te shkaperderdhur te sheqerit ne gjak, pa asnje pergjegjesi, duke e kuptuar per ndjeshmerine e tyre dhe kontaktin me gjakun,eshte nje vrap maratonik i visitoreve te humbur ne shkarje-ardhjet e analizave te detyruara, me eksperimentimet me paciente dhe plaçkitjen e xhepave te tyre, pa asnje arsyetim paraprak, eshte ky pazari me i madhe i ruletit rus, ku nuk dihet kush do te perballoj diten e neserme. Nuk eshte asgjë e cuditshme pas shitjes se pacineteve si nje numer i barasvlefshem me numrin e stenteve, si kunder vlere ne euro, eshte ky nje skandal i permasave galopante, si mund te qendroj ministri i shendetetesise, kryeministri dhe qeveria akoma ne detyre??? Ju lutem ne vend te uleseve tuaja te buta gjeni kohe te vizitoni kampet e internimit qe u thone spitale. Mos dalja ne vendin e ngjarjes do te ishte turpi juaj me i madhe, edhe mediat duhet te kujdestarojne per te shpetuar nje jete me shume per te njoftuar opinionin cka po ndodhe aty???

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...