Published On: 26 Prill, 2017

42 milionë janë të hyrat e Z- Mobile për 8 vjet (Video)

Në emisionin Komiteti, që transmetohet në RTV Dukagjini, ish-drejtori i Telekomit, Shyqyri Haxha, ka folur për operatorin Z-Mobile si MVNO në ndërmarrjen publike.

Haxha ka folur fillimisht për të hyrat që kishte Telekomi gjatë kohës kur ai e drejtonte këtë ndërmarrje, më pas edhe përftimet që ka pasur Z-Mobile gjatë operimit të tij brenda Telekomit.

Ish-drejtori i Telekomit ka shpjeguar se sa milionë euro kishte fituar Z-Mobile dhe sa ishte dëmtuar ndërmarrja publike për shkak të ilegalitetit të Z-Mobile’it nëpërmes dukurisë sim-to-sim.

Haxha ka treguar se pse u lejua të arrihej marrëveshja me Z-Mobile’in kur ky operator nuk kishte investuar as në infrastrukturën e telekomunikimit dhe pothuajse gjithçka kishte marrë të gatshme nga Telekomi.

Për më shumë rreth kësaj teme, ndiqeni videon e mëposhtme:

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...