Published On: 18 Janar, 2016

3000 familje shqiptare në Maqedoni vendosin emra arab

Emrat arab në Maqedoni mbërrijnë shifrën 3000 që familjet shqiptarë kanë vendosur të kenë mbi vete. Kështu ka shkruar në “Facebook”, analisti Xhemal Leka.

Sipas tij, partitë politike po heshtin dhe sponsorizojnë këtë gjë.

“Dhe pikërisht ai Allahu u mallkoftë që shuani një identitet kulturor dhe nëse ai s’bën gjë natyra u dënoftë sot e përjetë, se kjo nuk është e drejtë personale e dikujt por manipulim i një kolektivi nga një shtab me qëllimi ekspansionizmi kulturor”, ka shkruar ai.

Ja postimi i plotë:

ALLAHU I MALLKOFT MANIPULANTËT ARABO- E TURKOFILË

Vala e ndrrimit të emrave në arab paska mbrri 3000 familje shqiptare në Maqedoni – Humbje gjurmësh të identitetit shqiptar. Partitë politike pasi heshtin e sponsorizokan këtë. Apo? Ky vetëasimilim do të kushtojë shumë. Dhe pikërish ai Allahu u mallkoftë që shuani një identitet kulturor dhe nëse ai sbën gjë natyra u dënofte sot e përjetë, se kjo nuk është e drejtë personale e dikujt por manipulim i një kolektivI nga një shtab me qëllimi ekspansionimi kulturor. Shqiptarët me 3 mijë më pak a më shumë nuk humbin pale çka…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...