Published On: 6 Gusht, 2017

25 fotografitë që mahnitën botën (Foto)

  • Nganjëherë, një fotografi e vetme mund të tregojë një histori të tërë dhe të lëshojë një stuhi emocionesh.

Ka shumë fotografi të tilla nëpër internet, të cilat thjeshtë të mahnitin.

Gazeta Express ka mbledhur disa fotografi të tilla, të cilat mund t’i shihni më poshtë:


© bobl

© imgur

© Vadim Balakin

© Jonny Ross

© Sarawut Intarob

© julian Hooper

© Mohammed Yousef

© tistory

© blogspot

© Dennis Fast

© Martin Pfister

© Victoriya Bondarenko

© Predrag Vuckovic

© Chris Duczynski

© nn

© Kirsty Lee

© lolsnaps

© Jonathan Frei

© imgur

© tumblr

© slice

© twimg

© im9

© yandex

© Laura Keene

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...