Published On: 22 Shtator, 2017

Gjeti portofolin me para, ua la pronarëve te dera e shtëpisë (Video)

Çfarë do të bënit po të gjenit një portofol me 1.500 dollarë brenda? A do ta kthenit atë?

Adoleshenti nga Kalifornia, Tyler Opdyke, ktheu një portofol të mbushur me para që ai gjeti në rrugë.

Askush nuk iu përgjigj derës së personit që e kishte humbur portofolin, kështu që ai drejtohet nga kamera e sigurisë para se ta vendosë atë pranë hyrjes dhe largohet.

Pronarët më vonë e shpërblyen atë me 150 dollarë.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...