Published On: 23 Qershor, 2016

20 foto që tregojnë se sa të obsesionuar janë japonezët pas minimalizmit

Figura të tilla si Marie Kondo u bënë të famshëm duke deklaruar se duhet mbajtur vetëm gjërat e domosdoshme.

Kjo lëvizje është më shumë e përhapur në Japoni ku ka shumë ndikim Budizmi dhe dëshira për thjeshtësi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...