Published On: 8 Maj, 2016

20 Flamujt më të bukur në Botë, ku u rendit ai Shqiptar !? (Foto)

Flamujt e secilit vend përfaqësojnë një kulturë, ata përfaqësojnë krenarinë që kemi për vendin të cilit i takojmë, dhe gjithashtu na shërbejnë si simbol i vendit nga vijmë.

Jo shumë kohë më parë në vitin 2012, flamujt e gjitha vendeve të botës ishin mbledhur në një vend me qëllim që të shihej se cili ishte flamuri më i bukur në botë, ftesa për pjesëmarrje i ishte dërguar secilit vend anembanë botës, edhe atyre në terrenet më të vështira, disa prej të cilave shumë njerëz nuk e dini se ekzistonin si shtete.

Koleksioni kishte pasur në vete paraqitje elegante që të linin pa frymë, sepse secili nga pjesëmarrësit dëshironte që flamuri i vendit të tij të dilte më i bukuri. Flamujt me të gjitha ngjyrëat format dhe modelet e mundshme ishin pjesë e garës, dhe më poshtë ju mund ta shihni se kush e ka fituat garën.

Foto 3 nga 20
auto_181436810911
Foto 3 nga 20
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...