Published On: 22 Shkurt, 2016

20.000 Gra të dhunuara tregon se çfarë luftëtarësh na udhëheqnin!

 

Agim Vuniqi

Kush përfitoi më së shumti para luftës, gjatë luftës dhe pas luftës duke kënduar këngë trimërie, patriotizmi e rrokopenla tjera për bashkimin e Mitrovicës, përveç se Shkurte Fejzes, Shyhrete Behlulit e këngëtarët tjerë të njohur të estradës, popullata shkonte gjyqtar, ata fitonin para, nga Besa-besë…, dhe pas luftës nuk ka fshat, as familje që s’ka këngë, luftëtarësh e patriotësh, ndërkaq gjatë luftës gratë i lenin në rrafsh e vet dilnin në pyll, shifra e 20.000 grave të përdhunuara gjatë vitit 1998-1999 flet se çfarë luftëtarësh jemi ne shqiptarët…, edhe pas lufta tregoi sa e duan vendin, uzurpuan çdo gjë, ata që kishin armë ishin më të fuqishëm se ata pa armë…, dhe ja finalja, shteti po tkurret dita me ditë, gjyqësia është degraduar, shkollimi, gjithashtu, shëndetësia është shndërruar në vend ku qethen berret (bursë e shit-blerjes së stendave), policia interpretuese e ligjeve…, merrni me mend çdo gjë është degraduar, të vetmit janë sportistët që bënë përpjekje për ti dhënë zë Kosovës… (Shqiptari.eu)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...