Published On: 21 Shtator, 2016

180 Veprimtarë të LDK-së u vranë nga SHIK-u, koloneli Krasniqi, Maloku, Mustafa…

 

Shyqeri Azemi

Në kujtim të 18-të vjetorit nga vrasja makabër e Ministrit të Mbrojtjes së Republikës së Kosovës, kolonel Ahmet Krasniqi, nga agjentët e SHISH-it dhe SHIK-të, vrasje e cila ende nuk po zbulohet edhe pse vrasja ndodhi afër qendrës në Tiranë. Absurde, mbi 180 aktivist të LDK-së Rugoviane të vrarë, para, gjatë dhe pas luftës, edhe pse dihen kundërshtarët e LDK-së Rugoviane, ende nuk po zbulohen këto vrasje. Kjo nuk donë koment pse nuk po zbulohen këto vrasje, kur dihet se nga kush po udhëhiqet Kosova që nga viti 2008. Turp i pa riparueshëm i Organeve të Drejtësisë së Kosovës. Lavdi e përjetshme për të gjithë heronjtë dhe veprimtarët e Lirisë, Demokracisë dhe Pavarësisë së Kosovës Dardane, e që tani nuk gjinden në mesin tonë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...