Published On: 10 Mars, 2016

18 vite më pas, zbardhet vrasësi i prostitutës shqiptare

  • Pas 18 vitesh identifikohet autori i vrasjes së prostitutës shqiptare Floreta Islami. Ai është italiani Maurizio Minghella, killeri i prostitutave i cili aktualisht gjëndet i dënuar me 131 vite bug për vrasjen e 8 femrave në vitet ’80-’90.
  • Ishte 14 shkurti i vitit 1998 kur prostituta shqiptare 29 vjeçare Floreta Islami u gjet e vdekur në komunën Rivoli në provinën e Torinos në Itali. Ekspertiza vërtetoj se shkaku i vdekjes ishte mbytja me anë të një shalli në fyt. Pas 18 vitesh hetimet falë dhe analizave shkencore që ofrohen sot ka mundur të identifikoj se ADN në shallin me të cilin është mbytur Floreta Islami i përket Maurizio Minghella.

Dosja hetimore e vrasjes së shqiptare nuk ishte mbyllur për 18 vite rresht. Gjatë viteve 2 persona të tjerë janë akuzuar për vrasjen e saj por janë lënë të lirë për pamjaftueshmëri provash. Më në fund pas 18 vitesh vrasësi i Floreta Islamit e ka një emër.

Maurizio Minghella i njohur mediatikisht si “killeri i prostitutave”aktualisht i është i dënuar me 131 vite burg e akuzohet për vrasjen e 8 femrave të tjera, vrasje që i ka kryer gjatë viteve ‘8-’90 e pikërisht në ditën e 8 Marsit, Festës së gruas.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...