Debate Lajmi Kryesor 2

17 Vjet nga vrasja e Shaban Manajt, masakrimi dhe djegia e trupit tij

Sot, plot 17 vite nga një vrasje me motive politike.

Vrasja, masakrimi dhe djegia e trupit të pajetë të kryefamiljarit tonë, Shaban Manajt është vrasja me makabre me motive politike që ka ndodhur në Kosovën e pas vitit 1999, përmes së cilës u përcjellë mesazhi i frikës, panikut dhe tmerrit në prag të zgjedhjeve të para lokale, për gjithë ata burra e gra anë e kënd Kosovës që ishin rreshtuar drejtë pas Presidentit historik dr. Ibrahim Rugova, për zhvillimin e vendit dhe të jetës demokratike.

Ne gjithmonë, gjithësecilin mund ta kqyrim në sy.

17 vite pa vënien e drejtësisë. Drejtësia e vonuar është drejtësi e mohuar.

Në pritje të drejtësisë së mohuar.

Një minutë heshtje për drejtësinë e Kosovës.

Shkëmb Manaj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *