Published On: 9 Prill, 2016

17 vjet nga thyerja e kufirit shqiptaro-shqiptar në Koshare

Haki Latifi

Nuk ka shembull ma të mirë, më të guximshëm dhe më fisnik se të veprosh me fjalë e me vepra konkrete për lirinë e Atdheut dhe mirëqenien e popullit, sikurse që kanë vepruar luftëtarët e lirisë, heronjtë dhe dëshmorët e kombit, të cilët, dhanë jetën e tyre, pa pyetur për moshë apo gjini që kishin, sepse ishin të bindur në qëllimet dhe veprimet e tyre siç janë Agim Ramadani, Sali Çekaj e shumë të tjerë, të cilët luftuan dhe ranë heroikisht, për të rilindur dhe merituar përjetësinë. Lufta e Koshares vështirë përvijohet me fjalë dhe me shkresa. Atje ranë mitet dhjetëra shekullore, atje ranë Lordë, Carë e Perandorë; atje ranë shkresa e vula konferencash, atje ranë turpet e shekujve kopilë!.. Lavdi!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...