Published On: 3 Gusht, 2017

120 deputetë prezent në Kuvend, betohen në këtë moment

Seanca konstituive ka rifilluar dhe në Kuvend janë prezent edhe deputetët e koalicionit PAN.
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...